Elérhetőségek

Székely Dénes

5500 Gyomaendrőd,
Békés megye

Telefon: 20/7736095

Aktualitások

2016. március 11., 07:53Mezőgazdasági Biztosítás!

Tudnivalók a mezőgazdasági biztosításról

Mezőgazdasági tevékenységgel foglalkozik, regisztrált mezőgazdasági termelő? Ebben az esetben Önnek is szüksége van biztosításra, méghozzá mezőgazdasági biztosításra. Ez a fajta biztosítás egy olyan szerződés megkötését jelenti, ami gondoskodik arról, hogy a biztosítottat ne érhesse visszafordíthatatlan kár.

Mivel kapcsolatban működik egy ilyen biztosítás? Mezőgazdasági biztosítást érdemes kötni növényekre, hiszen bármikor bekövetkezhet egy jégeső, árvíz, aszály vagy akár tűzkár, ami tönkreteszi a termést. Az időjárási viszonyokon túl további kockázati tényezőt jelentenek a betegségek, melyek az állatokat is megtámadhatják, így rájuk is ajánlott biztosítást kötni.

A mezőgazdasággal foglalkozók bevétele, megélhetése a növények, állatok jólététől, túlélésétől és egészségétől függ. A mezőgazdasági biztosítás szavatolja, hogy egy káreset után is veszteség nélkül kezdhesse meg a következő évet.

Forduljon hozzánk bizalommal, hogy mezőgazdasági biztosítás kalkulátorunk segítségével a lehető legjobb megoldást ajánlhassuk Önnek!
« Vissza az előző oldalra!

Székely Dénes - Magyar