Elérhetőségek

Székely Dénes

5500 Gyomaendrőd,
Békés megye

Telefon: 20/7736095

Aktualitások

2017. április 18., 11:54Növénybiztosítás

Köss Növénybiztosítást! De miért?

Miért fontos a növénybiztosítás napjainkban?

Azok, akik a mezőgazdaságban tevékenykednek, bizonyára tudatában vannak a növények értékével. Bár a legtöbb termény az emberek számára úgymond felbecsülhetetlen, a gazdaságban megvan mindennek a számbéli értéke. A kedvezőtlen időjárási körülmények és a különböző fertőzések súlyos anyagi károkat okozhatnak a termelők számára, és hatalmas kiesést a gazdaság szempontjából. Éppen ezért elengedhetetlen a növénybiztosítás, mely segítségével fedezhetőek a károk.

Bár a növénybiztosítás a termelők számára nyújt egyfajta védelmet, ugyanakkor hosszútávon a fogyasztói társadalomra is hatást gyakorol. Hiszen, ha több gazdát hatalmas anyagi kár ér, és nem tudnak újra vetni, akkor a gazdaság is visszaesik, és a fogyasztók is jóval drágábban juthatnak hozzá az adott terményhez. A növénybiztosítás azonban segít, hogy a következő vetési időszak sikeres lehessen, és hosszútávon mindenki jól járhasson.

Éppen ezért, minden gazdálkodó számára fontos lenne, hogy növénybiztosítást kössön, melyben segítségére lehetünk, ha felkeres minket elérhetőségeinken!
« Vissza az előző oldalra!

Székely Dénes - Magyar