Elérhetőségek

Székely Dénes

5500 Gyomaendrőd,
Békés megye

Telefon: 20/7736095

Aktualitások

2017. október 30., 17:00Téli fagybiztosítás

Repce és Gabona fagybiztosítása

Téli fagybiztosítás repcére és búzára!

A mezőgazdasági termelők felelőssége, hogy a sikeres évzáráshoz gondoskodjanak az általuk termesztett növények egészséges fejlődéséről. Ebbe a gondoskodásba az is beletartozik, hogy megkötik a szükséges mezőgazdasági biztosításokat is! Hiába a mára előrehaladott modern technika, az időjárást még nem tudjuk befolyásolni, így számolni kell annak a növényekre, illetve a termésre gyakorolt romboló és kiszámíthatatlan hatásával.

Ilyen a téli fagykár is. Vannak bizonyos növények, melyek a téli időszakban különösen ki vannak téve a fagykár fenyegetésének, ilyen például a repce és a búza is. Amennyiben a termelő azt szeretné, hogy felkészülten érje egy hirtelen lecsapó téli fagy, a keletkezett kárt pedig részben vagy teljesen fedezni tudja anyagilag, nem feledkezhet meg a téli fagybiztosításról sem!

Keressen minket bizalommal megadott elérhetőségeinken, és kössön mezőgazdasági biztosítást, ha még nem tette meg! Készüljön fel időben a téli időszakra is, és ne feledkezzen meg a téli fagybiztosításról!
« Vissza az előző oldalra!

Székely Dénes - Magyar